Üdvözlöm Dr. Domján Mihály pszichológus oldalán!

Bármelyik videó megvásárlásával az ingyenes pszichológusi podcastok – Lazán és tudatosan podcast-csatorna – működését támogatja (Anchor, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts). Az “ezüst” és az “arany” előadásjegyek tartalma ugyanaz. A megjelenített előadásokra a “belépőjegyek” kizárólag online, bankkártyás fizetéssel rendelhetők meg (SimplePay). Az ellenszolgáltatás összege Forintban van megadva.

Az alábbiakban olyan előre rögzített előadásokat talál, amelyek ismeretterjesztő módon informálni próbálják a nézőt a kiválasztott témával kapcsolatosan. Az előadások nem tudják az esetleg szükséges szakemberek felkeresését helyettesíteni.

Vásárláshoz kattintson a kiválasztott előadásra:


Szeretők, szerelmek, újrakezdés (“ezüst” támogatói jegy): 1500 Ft


Szeretők, szerelmek, újrakezdés (“arany” támogatói jegy): 3000 Ft


Rövid leírás:
Hogyan alakul a felelősség kérdése a párkapcsolati nehézségek, illetve a félrelépés során?
Mi a különbség a flört és a viszony között?
Hogyan megy végbe a döntés?
Mik a hűtlenség módjai?
Léteznek-e előjelek?
Milyen tisztázandó kérdésekre érdemes odafigyelni?
Milyen konkrét lehetőségei vannak az újrakezdésnek?
Mi van akkor, ha magunkra maradtunk?

Megjegyzés:
A teljes ÁSZF a honlapomon olvasható. Az 5.2. pontja az elállási jog kizárását tartalmazza a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés m) pontja alapján. A Szolgáltató ezek alapján kizárja az elállást a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében.