Tisztelt érdeklődő!

 

A Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara, az ATASI Kft. ( adatvédelemi szakértő ), A SecBlog today internetes újság és az ALKON Projekt Kft. ( technikai szolgáltató ) együttműködésével szakmai kerekasztal beszélgetések szervezését kezdtük meg.

2023 november 10-én 10:00 órai kezdettel, szakmai kerekasztal beszélgetés keretében, a bejelentő védelemről beszélgetünk, amely az eddigi  témáinktól eltérően szélesebb kört érint. A beszélgetés során értelmezzük, elemezzük az új szabályozás okozta félreértéseket, megoldandó feladatokat.

A szakmai kerekasztal beszélgetés felvétele a kiküldésre kerülő hozzáféréssel utólag is megtekinthető. 

A folyamatosan szervezésre kerülő kerekasztal beszélgetésekre az alábbi űrlapon lehetséges az előzetes regisztráció.  az egyes kerekasztal beszélgetések szervezéséről külön tájékoztatást küldünk, függően az ön által megadott érdeklődési körnek megfelelően. 

Amennyiben a regisztrációt követő, maximum 72 óránbelül nem érkezik meg az ön általmegadott e-mail címre a díjmentes hozzáférést tartalmazó e-mail, kérünk azt jelezze az info@secblog.today e-mail címen. kérdése, témajavaslata, vagy támogatói szándéka esetén ugyenezen az elérhetőségen várjuk üzenetét!